Caramel Citroen-Gember

7,80

Categorie:

Beschrijving

De subtiele combinatie van citroen en gember in karamel. Een vleugje pit en frisheid. Probeer het ook in uw hartige bereidingen.

Ingrediënten

  • Rietsuiker*
  • Belgische volle room*
  • Gemberstroop*
  • Belgische hoeveboter*
  • Citroenstroop*
  • Guérande zout
  • *biologische landbouw – Certisys BE-BIO 01

Voedingswaarden (per 100g)

  • Energie (392kcal/1641KJ)
  • Vetten (15g)
    • waarvan Verzadigde vetzuren (10g)
  • Koolhydraten (64g)
    • waarvan Suikers (63g)
  • Vezels (0g)
  • Eiwitten (1g)
  • Zout (0.1g)

Specificaties

  • No added oil
  • BIO
  • Gluten Free

Instandhouding

    Droog en donker bewaren (indien nodig).

    Omdat onze producten geen additieven of conserveringsmiddelen bevatten, kan er op de bodem een dun laagje suikersiroop ontstaan. Geen paniek! Mengen ( of niet) en genieten!

    Eenmaal geopend, is de pot 1 maand houdbaar.

Oorsprong van de ingrediënten

  • België (Volle room en hoeveboter)
  • Frankrijk (Zout)
  • Colombia (Rietsuiker)
  • Spanje (Citroenstroop)
  • Peru (Gemberstroop)

Opslagcondities na opening

  • Kamertemperatuur (15°C ~ 20°C)
  • Droog/ watervrij
  • Beschermen tegen hitte

Allergenen

  • Noten: amandelen, hazelnoten, cashewnoten, macadamianoten, pecannoten, pistachenoten en walnoten (mogelijke kruisbesmetting)
  • Pinda’s: producten op basis van pinda’s (mogelijke kruisbesmetting)
  • Sesamzaad: producten op basis van sesamzaad (mogelijke kruisbesmetting)
  • Milk: producten op basis van melk (inclusief lactose) (als ingrediënt)
  • Lactose (als ingrediënt)
  • Cacao (mogelijke kruisbesmetting)

Andere suggesties…