Onze potten

Pure praline

Vind de smaak van hazelnoten, walnoten en cashewnoten in hun rauwe staat met deze 71% notenpraliné.

verkrijgbaar in 115g of 225g

Ingrediënten

Praliné 71% (hazelnoten*, walnoten*, gezouten cashewnoten*), kokosbloesemsuiker*. *biologische landbouw.

Karamel met gezouten boter

Een traditionele zoetheid gekruid met Guérande-zout.

verkrijgbaar in 115g of 225g

Ingrediënten

Volle room*, rietsuiker*, hoeveboter*, Guérande zout. *biologische landbouw. *biologische landbouw.

Hazelnoot

Een krachtige mix van hazelnoten, walnoten en cashewnoten, (62% noten) gezoet met kokosbloesemnectar en pure chocolade.

verkrijgbaar in 115g of 225g

Ingrediënten

Praliné 62% (hazelnoten*, walnoten*, gezouten cashewnoten*), kokosbloesemsuiker*, cacaomassa*. *biologische landbouw.

Karamel Choco

Miste je gezouten boterkaramel een beetje chocolade? Je bent tevreden!

verkrijgbaar in 115g of 225g

Ingrediënten

Verse room*, rietsuiker*, chocolade 73%* (cacaomassa, cacaoboter, rietsuiker), hoeveboter*, Guérandezout. *biologische landbouw.

Karamel Luikse Stroop

Wanneer de heerlijke Ballat-siroop (peren en appels) Eugene’s karamel ontmoeten, lik je je lippen. Op een perentaart of op een toast met geitenkaas.

verkrijgbaar in 115g of 225g

Ingrediënten

Luikse stroop* (peer 90%, appel 10%), verse room*, rietsuiker, hazelnoten*, kokosbloesemsuiker*, gezouten cashewnoten*, walnoten*, boter*. *biologische landbouw.

Karamel Citroen-Gember

Het subtiele huwelijk van citroen en gember in caramel.

verkrijgbaar in 115g

Ingrediënten

rietsuiker*, volle room*, gemberstroop*, hoeveboter*, citroenstroop*, Guérande zout. *biologische landbouw.

Gelei Rosé de Gambrinus Cantillon

verkrijgbaar in 115g

Ingrediënten

Cantillon Rosé de Gambrinus, rietsuiker, citroenzuur, pectine. Droog en donker bewaren (indien nodig).

Gelei Kriek Cantillon

verkrijgbaar in 115g

Ingrediënten

Cantillon Kriek, rietsuiker, citroenzuur, pectine. Droog en donker bewaren (indien nodig).

Gueuze Cantillon gelei

verkrijgbaar in 115g

Ingrediënten

Cantillon Gueuze, rietsuiker, citroenzuur, pectine. Droog en donker bewaren (indien nodig). *biologische landbouw.

Volg ons