
Pure Praliné
Ervaar de smaak van hazelnoten, walnoten en cashewnoten in hun ruwe staat met deze 71% notenpraliné.
verkrijgbaar in 115g of 225g
Ingrediënten
Praliné 71% (hazelnoten*, walnoten*, gezouten cashewnoten*), kokosbloesemsuiker*. *biologische landbouw.

Karamel met Gezouten Boter
Een traditionele zoetigheid met een pittig smaakje Guérande-zout.
verkrijgbaar in 115g of 225g
Ingrediënten
Volle room*, rietsuiker*, hoeveboter*, Guérande zout. *biologische landbouw.

Choco Hazelnoot
Een krachtige mix van hazelnoten, walnoten en cashewnoten (62% noten), gezoet met kokosbloesemnectar en donkere chocolade.
verkrijgbaar in 115g of 225g
Ingrediënten
Praliné 62% (hazelnoten uit Piemonte*, walnoten*, gezouten cashewnoten*), kokosbloesemsuiker*, cacaomassa*. *biologische landbouw.

Karamel Choco
Ontbrak er in je gezouten boterkaramel een beetje chocolade? Je wens is vervuld!
verkrijgbaar in 115g of 225g
Ingrediënten
Verse room*, rietsuiker*, chocolade 73%* (cacaomassa, cacaoboter, rietsuiker), hoeveboter*, Guérandezout. *biologische landbouw.

Karamel Luikse Stroop
Heerlijke Ballatsiroop (peer en appel) vloeit samen met Eugène karamel… het water loopt je in de mond. Op een perentaart of op een toast met geitenkaas.
verkrijgbaar in 115g
Ingrediënten
Luikse stroop* (peer 90%, appel 10%), verse room*, rietsuiker, hazelnoten*, kokosbloesemsuiker*, gezouten cashewnoten*, walnoten*, boter*. *biologische landbouw.

Karamel Citroen-Gember
Het subtiele huwelijk van citroen en gember met Eugène karamel.
verkrijgbaar in 115g
Ingrediënten
rietsuiker*, volle room*, gemberstroop*, hoeveboter*, citroenstroop*, Guérande zout. *biologische landbouw.

Gelei Rosé de Gambrinus Cantillon
verkrijgbaar in 115g
Ingrediënten
Cantillon Rosé de Gambrinus, rietsuiker, citroenzuur, pectine. Droog en donker bewaren (indien nodig).

Gelei Kriek Cantillon
verkrijgbaar in 115g
Ingrediënten
Cantillon Kriek, rietsuiker, citroenzuur, pectine. Droog en donker bewaren (indien nodig).

Gueuze Cantillon gelei
verkrijgbaar in 115g
Ingrediënten
Cantillon Gueuze, rietsuiker, citroenzuur, pectine. Droog en donker bewaren (indien nodig). *biologische landbouw.